У Вінниці розпочався чемпіонат України з таїландського боксу (відео)

Відео Новини Вінниці

У Вінниці стартував всеукраїнський чемпіонат з таїландського боксу. До змагань долучилися понад 200 спортсменів із 16 областей України.

Як інформують на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони, протягом кількох днів на глядачів чемпіонату чекають надзвичайно видовищні бої, драматичні поразки та незабутньо яскраві перемоги.

«Муей-Тай – жорстке бойове мистецтво, в арсенал якого входять удари руками, ліктями та ногами. То ж недаремно його називають спортом справжніх чоловіків», ‒ відзначають у відомстві, під патронатом якого всеукраїнський чемпіонат з цього виду спорту і відбувається.

Також в Головному управлінні розвідки зазначають, що Національна Збірна Команда України з таїландського боксу Муей-Тай бере участь у всіх міжнародних змаганнях, чемпіонатах світу та Європи і входить у п’ятірку найсильніших команд світу.

Як розповів «Суспільному» президент Вінницької обласної федерації з таїландського боксу Віктор Торкотюк, чемпіонат України з таїландського боксу Вінниччина приймає вперше.

«Проходить вперше чемпіонат України. Вперше, його ніколи не було. Тут присутні заслужені майстри спорту міжнародного класу, чемпіони світу. Хто займе перші місця ‒ поїде на чемпіонат світу», ‒ каже президент федерації.

Також чемпіонат України з муей-тай у Вінниці ‒ перший чемпіонат, який відбувається під патронатом Головного управління розвідки Міноборони України. Серед учасників є також і представники відомства.

«В тій ситуації, в якій знаходиться наша держава, враховуючи кількість окупантів поблизу наших кордонів, ми вважаємо, що все потрібно робити для посилення обороноздатності нашої держави. І бойові мистецтва, такі навіть, як таїландський бокс, дуже потрібні. Вони потрібні молоді, вони потрібні дорослим», ‒ каже Микола Красний, речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Триватимуть змагання до 4 червня.

Фото ‒ з сайту ГУР МО України, відео ‒ «Суспільного»

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *