Впродовж трьох діб Подільський зоопарк відвідають більше тисячі дітей з громад Вінниччини

Новини Вінниці

З 1 по 3 червня Подільський зоопарк відвідають 1250 дітей з кожної територіальної громади області.

Як інформують на сайті ОДА, свято «Дитинство ‒ країна мрій», в рамках якого малечі влаштовують екскурсію зоопарком, організували для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей, які постраждали від Чорнобильської катастрофи.

Також зоопарк відвідають діти військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків, діти із малозабезпечених, багатодітних сімей, діти загиблих героїв Небесної Сотні, діти внутрішньо переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, діти, батьки яких загинули, постраждали в АТО/ООС чи беруть безпосередню участь в Операції Об’єднаних сил.

«На кожного з них чекає цікава захоплююча програма «Дитинство – країна мрій!»: екскурсія Подільським зоопарком, анімаційна програма, а також відвідування парку динозаврів. На кожну дитину чекають приємні несподіванки, подарунки та солодощі», ‒ відзначають в ОДА.

Нагадаємо, сьогодні впродовж дня Вінницький музей моделей транспорту влаштовує для дітей безкоштовні екскурсії.

Фото ‒ з сайту ОДА

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *