Вінничанку, яка в стані сп’яніння збила підлітка, відпустили під заставу

Новини Вінниці

27 травня за підозрювану в резонансній ДТП, внаслідок якої важко травмовано 13-річного хлопця, внесли 181 600 гривень застави. Відтак, 43-річну Наталію Дзісь відпустили з-під варти.

Про це повідомляє видання «Вінниця.інфо» з посиланням на відділ комунікації поліції області та публікацію в Instagram сестри потерпілого підлітка.

«Розслідування кримінального провадження передано до головного слідчого управління з Вінницького районного управління. Ухвалою суду, її зобов’язали носити електронний засіб контролю, виконувати свої обов’язки як підозрюваної в кримінальному процесі, з’являтись на виклик слідчого і не відлучатись з місця проживання», ‒ повідомив головний спеціаліст відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар.

На своїй сторінці в Instagram сестра Андрія Тарасюка Марина написала: «Де справедливість? Чому мій брат має страждати в лікарні?. Йому боляче.. Все болить… А ця… на свободі».

Також дівчина відмітила, що на лікування хлопця родина винуватиці ДТП дала 5 тисяч гривень, а 181 тисячу для внесення застави знайшли за пів дня.

Нагадаємо, 24 травня вранці на П’ятничанах сталася аварія. 43-річна вінничанка не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар, де зіткнулась з парканом та в подальшому збила 13-річного підлітка. За висновком експертизи, жінка перебувала за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму у 16 разів.

26 травня жінці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю вийти під заставу. Сума застави ‒ 181 600 гривень.

Потерпілий хлопець перебуває в лікарні та вже переніс складну операцію. На сьогодні в місті активісти ініціювали допомогу родині хлопця.

Номер картки матері хлопчика, Тарасюк Тетяни Василівни: 5168 7574 2468 9547.

Напередодні активісти Вінниці зареєстрували петицію з вимогою організувати масштабну інформаційну кампанію щодо запобігання ДТП у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Петиція зібрала необхідну кількість голосів приблизно за добу, і на сьогодні звернення підтримали 480 громадян з 350 необхідних.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *