З вінницької школи «впали» шматки даху, у міськраді кажуть, що все під контролем

Новини Вінниці

Фейсбуком ширяться фото, на яких поруч зі стіною вінницької школи №21 лежать бетонні плити та штукатурка з даху, а територія навколо огороджена смугастою стрічкою. Користувачі соцмережі кажуть, що з будівлі падають шматки даху, однак у міській раді інформацію спростовують.

«Школа N 21. Нічого особливого. Просто падають шматки даху», – зазначила у своєму дописі вінничанка Ольга Дмитрук.

Батьки учнів школи звернулися депутатки Вінницької міської ради від «Європейської Солідарності» Олени Гаврилової із проханням посприяти у ремонті аварійного даху навчального закладу.

«Сьогодні до мене, як до депутата ВМР звернулися батьки школи номер 21про допомогу, так, як покрівля актової зали в школі вкрай аварійна!!!! Звернулась до директора департаменту комунального господарства Романа Фурмана і вже через 20 хвилин фахівці та спеціалісти були біля школи. Зафіксували та склали акт аварійного стану покрівлі. Директор школи Андрій Сергійович вже давно чекає на ремонт, адже це одна із самих перших шкіл на Вишеньці.Фахівці пообіцяли вирішити проблему якомога скоріше, адже це стосується безпеки наших дітей! А ми знаємо чужих дітей не буває!», – пише пані Гаврилова на своїй сторінці у Facebook.

В свою чергу, директорка департаменту освіти Вінницької міськради Оксана Яценко каже, що про аврарійний стан даху її відомству було відомо вже давно, а «небезпечні» шматки даху не впали самі по собі, а були демонтовані комунальниками, щоб уникнути можливої біди. Свої пояснення щодо цього пані Яценко дала виданню Na Парижі.

«Маніпулятором близько 17.30 було знято з даху кілька плит. Саме їх видно на світлинах. Весь процес роботи наші співробітники знімали, отже за потреби ми можемо надати фото і відео», – запевняє О.Яценко.     

Також директорка департаменту запевнила, що наразі  розроблється проєктно-кошторисна документація для реконструкції школи із ремонтом покрівлі.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *