Менші затори, але небезпечніше: у Вінниці оприлюднили результати опитування щодо кругового руху біля Староміського мосту

Новини Вінниці

В період з 25 березня по 1 квітня «Агенція просторового розвитку» проводила онлайн-опитування щодо кругового руху на перехресті вул. Коріатовичів і вул. Оводова (біля Староміського мосту). За результати опитування, 70% вінничан відмітили зменшення заторів після запровадження кругового руху. Втім, більше половини опитаних як водіїв, так і пішоходів, відмітили, що на перехресті стало небезпечніше.

Як інформують на фейсбук-сторінці «Агенції» в ньому взяли участь 1 022 респонденти.

«70% опитаних відмічають зменшення заторів після влаштування кругового руху. Більшість як водіїв (57%) так і пішоходів (68%) вказали, що на перехресті стало небезпечніше. В цілому влаштування кругового руху підтримують 63%, а не підтримують ‒ 27%», ‒ йдеться в дописі.

Як зазначають в Агенції, найбільше зауважень в коментарях стосувалися недостатніх розмірів перехрестя для кругового руху.

Цитата одного з респондентів: «Розширити дорогу, зробити більший радіус круга. Також перенести пішохідний перехід далі, бо перейти справді дуже важко. А так ідея дуже не погана».

Результати опитування ‒ в інфографіці нижче:

Нагадаємо, саморегульовану кругову розв’язку на перетині Коріатовичів та Оводова в тестовому режимі було запроваджено з 13-го березня.

Інфографіка ‒ «Агенції просторового розвитку»

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *