Новий рекорд Вінниччини з жиму лежачи підкорився Олександру Тетеруку

Новини Вінниці

Пауерліфтер Олександр Тетерук виборов срібну нагороду та встановив абсолютний рекорд серед спортсменів з Вінницької області. У Хмельницькому на чемпіонаті України з жиму лежачи він показав результат 317,5 кг у ваговій категорії понад 120 кг.

«Це перевищує норматив майстра спорту України міжнародного класу, а також тепер є абсолютним рекордом Вінницької області», – пише видання «Вінницька арена».

Як інформує видання, команда Вінницької області стала бронзовим призером чемпіонату України з жиму лежачи серед чоловіків.

Вже у перший день вінничани виграли цілий комплект медалей: Іван Чупринко виграв золото, Володимир Добриднюк – срібло і Віктор Слободяник – бронзу.

Серед ветеранів перемогу святкував наш земляк В’ячеслав Ясинський, свої бали результативними виступами додали Віталій Білик та Богдан Кучерук. Завдяки цим успіхам

На чемпіонаті України з жиму лежачи серед юніорів вінничани виграли три медалі. Срібло отримали Максим Саранчук і Андрій Тимошенко, золото – Олександр Шпильовий.

Наприкінці змагань Іван Чупринко підтвердив статус чемпіона України і навіть спробував побити національний  рекорд! Отже, знову золото у нашого лідера.

Непогано виступили вінничани і в чемпіонаті України з екіпірувального жиму. Зокрема, Вадим Квасюк нав’язав боротьбу у категорії до 120 кг і лише технічні помилки завадили йому піднятися на п’єдестал пошани.

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *