У Вінницькій ОДА визначились із відповідальними за якість повітря

Новини Вінниці

У Вінницькій обласній державній адміністрації визначилися із відомством, яке виконуватиме функції управління якістю атмосферного повітря. Відповідно до розпорядження голови ОДА Сергія Борзова, цю задачу покладено на Управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації.

Документ, датований 7 квітня, складається з таких пунків:

  1. Покласти на Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації виконання функцій органу управління якістю атмосферного повітря.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 01 листопада 2019 року № 860 «Про визначення органу управління якістю атмосферного повітря.
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика.

До слова, відповідно до положення про Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації, на відомство, зокрема, покладено функції:

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження;
  • благоустрою населених пунктів;
  •  охорони навколишнього природного середовища.

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *