У Вінниці завершено опалювальний сезон

Новини Вінниці

Опалювальний сезон у Вінниці відсьогодні, 12 квітня, офіційно завершено. Про це повідомили у КП «Вінницяміськтеплоенерго», при цьому у відомстві доповідають: опалення в закладах охорони здоров`я та закладах соціального захисту вимкнуть згідно з наданими заявками керівників відповідних закладів.

Як доповідають «комунальники», впродовж опалювального сезону 2020-2021 рр. відпуск теплової енергії котельнями склав понад 626 тис. Гкал, із них відпуск котельнями, що працюють на біопаливі, становить майже 3,5 тис. Гкал.

«Загалом під час опалювального сезону КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» повністю забезпечило всіх своїх споживачів якісною послугою з централізованого опалення та гарячого водопостачання», – йдеться у повідомленні на сайті «Вінницяміськтеплоенерго».

На підприємстві зазначають, що опалювальний сезон пройшов на належному рівні, оскільки в міжопалювальний період було налагоджено всі котельні, центральні теплові пункти, індивідуальні теплові пункти, проведено гідравлічні випробування теплових мереж, реконструйовано до 4 км трубопроводів теплових мереж та мереж гарячого водопостачання.

Таож зазначається, що впродовж опалювального сезону у місті не припиняли роботу ремонтні бригади. Так, лише за період з жовтня по квітень було проведено майже 1300 ремонтних робіт на мережах, центральних та індивідуальних теплових пунктах. Серед них більш як 226 – ліквідація аварійних ситуацій на мережах.

Разом з тим, «комунальники» зазначають: споживачі мають чималий борг за одержані послуги. Так, за спожиті гарячу воду та опалення містяни боргують понад 136 мільйонів гривень.

У міжопалювальний період (з квітня по вересень) у «Вінницяміськтеплоенерго» планують:

  • реконструювати теплові мережі протяжністю 5 км 734 м.

Перевірити, провести поточний ремонт та підготовку усіх об’єктів:

  • котельні – 45,
  • ЦТП (центральні теплові пункти) – 66,
  • ІТП (індивідуальні теплові пункти) – 398,
  • гідравлічні випробування теплових мереж – 177 км.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Вінниці планувалося завершити ще 7 квітня, однак, через похолодання його продовжили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *