Майбутні українські водії будуть здавати на права за новими правилами

Новини Вінниці Новини України

Українські водії відтепер будуть здавати на посвідчення за новими правилами.

Про це повідомляє офіційний сайт Головного сервісного центру МВС.

Від 6 квітня майбутні водії складатимуть теоретичні іспити в сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами. Всі квитки будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі замінять.

Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений на сайті відомства.

Уточнюється, що оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії, і це допоможе новачкам оперативніше ухвалювати правильні рішення за кермом авто.

У відомстві пояснили, чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив “Банк екзаменаційних питань з ПДР”, і викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За інформацією установи, за цей час надійшла загалом 91 ініціатива.

Сервісні центри МВС й надалі продовжують збирати пропозиції до питань за такими напрямками: правила дорожнього руху; будова та експлуатація транспортних засобів; основи безпечного водіння; основи права у сфері дорожнього руху; надання першої медичної допомоги.

Джерело новини

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *