Вінницька «Нива» здобула третю перемогу в чемпіонаті поспіль

Новини Вінниці

Третю перемогу поспіль здобула вінницька «Нива» у чемпіонаті Другої ліги з футболу. У суботньому виїзному матчі «зелено-білі» перемогли молодь «Оболоні» (Київщина). Гра завершилась з рахунком 0:2.

Як інформує пресслужба «Ниви»,у першому таймі було багато боротьби, довгих передач, стиків. Вінничани, у яких в складі було більше досвідчених футболістів, виглядали гостріше. Після перспективного дальнього удару Борячука рікошети могли довести справу до гола. Як і епізод, коли Білик намагався пробити метрів з десяти. На навіс Калітова Попов головою запустив м’яч трохи у бік від воріт.

У господарів поля виділялося тріо центральних півзахисників Корнєв-Сичевський-Улянченко, але захист «Ниви» діяв чітко. Лише ближче до перерви непогано бив метрів із 20-и по діагонали Скідан, проте м’яч просвистів над поперечиною. Нулі на табло стали справедливим підсумком першої половини матчу.

Перший гол було забито після перерви.Чудово спрацював правий фланг вінничан: Браславський поборовся за м’яча у глибині, Петрук сміливо прорвався через правий край і навісив, а Максим Зеленевич вдарив головою в падінні. Він влучив точно в ціль – 0:1.

Спроби «Оболоні»-2 відігратися не привели до успіху. Все вирішилось у фіналі гри – на 86-й хвилин. Після ауту з правого флангу на підборі спрацював Петрук і відпасував на край штрафного майданчику. Звідти Олександр Борячук в один дотик відправив м’яча у дальній кут – 0:2. Перший гол у чемпіонаті від досвідченого захисника, який повернувся у «Ниву» зимою.

Відтак, «Нива» набирає 15 і максимально наближується до сьомої в таблиці «Буковини» – лише три очки різниці.

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *