Викладач ВНТУ очолив підрозділ Українського ядерного товариства

Новини Вінниці

Кандидата технічних наук, доцента кафедри електричних станцій та систем ВНТУ Владислава Леськіва обрали головою відокремленого підрозділу Українського ядерного товариства. Його заступником став професор кафедри ЕСС Олександр Рубаненко.

У пресслужбі університету зазначають, що кафедра ЕСС понад 40 років готує інженерів-електриків для атомних станцій не лише України, а й світу.

Студенти ВНТУ мають можливість укласти тристоронній договір з НАЕК Енергоатом, що дає можливість, за умови гарного навчання, проходити практику та бути працевлаштованим в підрозділах НАЕК Енергоатом та на атомних електростанціях позачергово. Крім того, такі студенти отримують додаткову стипендію у розмірі 1000 грн. на місяць.

Вінницький національний технічний університет входить у п’ятірку найкращих технічних ЗВО України, які мають право готувати фахівців для НАЕК Енергоатом, а кафедра електричних станцій та систем вишу визнана провідною у підготовці саме інженерів-електриків.

Українське ядерне товариство — це громадська організація, яка захищає інтереси спеціалістів та вчених, що працюють у ядерній галузі. За час свого майже 30-літнього існування УкрЯТ зробило вагомий внесок у вирішення багатьох наукових, виробничих і соціальних проблем ядерної енергетики України.

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *