На Вінниччині засудженому за вбивство намагалися передати кілограм наркотиків та заборонені речі (фото)

Новини Вінниці

30 березня вінницькі поліцейські та працівники з оперативної роботи та відділу внутрішньої безпеки Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції задокументували передачу наркотичних речовин засудженим.

Як зазначають у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, близько кілограму наркотиків та психотропні речовини вагою, а також ножі, мобільні телефони і SIM-картки поліцейські виявили у посилці, яку мав отримати 41-річний засуджений за вбивство.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Олександра Білого, поліцейські взяли в розробку оперативну інформацію, яка була реалізована. Під час огляду посилки працівники поліції виявили згортки з амфетаміном, пакети з марихуаною, психотропні пігулки, а також низку заборонених речей, як то ножі, телефони й картки різних операторів.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до функціонування каналу постачання наркотичних речовин у місця позбавлення волі. 

Фото ‒ поліції

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *