У Вінниці студенти долучаться до загальноміського прибирання

Новини Вінниці

З 1 квітня у Вінниці розпочнеться вже щорічна акція «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля». Як зазначають на сайті міськради, студенти спільно із представниками КП «Муніципальна варта» візьмуть участь у загальноміському прибиранні місць загального користування Вінницької громади.

Відомо, що подібна акція відбувається в місті вже кілька років поспіль. Щороку студенти із різних навчальних закладів беруть участь у прибиранні парків, скверів, берегів річок та місць загального користування.

«У цьому році міська акція «Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля» розпочнеться першого квітня, якщо не завадить погода. До прибирання міста можуть долучитись студенти усіх навчальних закладів. Усім, хто виявить бажання робити своє місто чистішим, ми дамо пакети різних кольорів для збору сміття, щоб одразу сортувати відходи. Наприклад, в пакети синього кольору збиратимуть пластик, який потім буде перероблено на щось корисне. Також для нас важливо створити безпечні умови для учасників акції. Хоч і прибирання відбуватиметься на свіжому повітрі, студенти будуть дотримуватись дистанції, а під час спілкування використовуватимуть індивідуальні засоби захисту», – розповів начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

Акція «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля» та заходи до Дня довкілля, який відзначають у третю неділю квітня, триватимуть у місті до кінця наступного місяця.

Фото ‒ з сайту міськради

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *