В краєзнавчому музеї запрошують вінничан на інтерактивний «урок виживання»

Новини Вінниці

6 березня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї організовують інтерактивну екскурсію «Археологічні мандри: урок виживання». Як повідомляють на Facebook-сторінці закладу, відвідувачі матимуть нагоду освоїти палеолітичні техніки полювання, навчитися виготовляти борошно, як трипільці, видобувати вогонь та багато іншого.

«Ми з вами – цивілізовані люди, які звикли користуватися всіма благами сучасного суспільства і зверхньо дивимось на «примітивні» технології первісних народів та деяких «відсталих» племен. Втім, опинившись сам на сам з небезпеками природи, ймовірно саме вони виявилися б більш пристосованими до виживання. Тож пропонуємо покинути свої комфортні помешкання та дізнатися, як виживали в давнину мешканці краю у надзвичайно суворих умовах», ‒ йдеться в дописі музею.

В закладі підкреслюють, що не знають, чи стануть гостям в нагоді отримані навички, але обіцяють, що буде весело та цікаво.

Початок екскурсії о 13:00.

Попередня реєстрація обов’язкова за телефоном: 068-725-49-57 (дзвінки приймаються з 10:00 до 18:00) або Google-формою.

Вартість: для дітей та студентів – 30 грн, для дорослих – 50 грн (включаючи екскурсійне обслуговування).

Кількість місць обмежена. У зв’язку з карантинними заходами групи формуються до 10 осіб.

«Тож просимо всіх, хто зареєструвався, та з якоїсь причини не зможе відвідати екскурсії, зняти реєстрацію за вказаним у публікації телефоном», ‒ додають в краєзнавчому музеї.

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *