Вінницька Вежа потрапила в ТОП українських локацій, які відтворили на 3D-листівках

Новини Вінниці

Фахівці компанії «Skeiron» реалізували за підтримки Українського культурного фонду проєкт «Кишенькове Місто ‒ Pocket City». В рамках проєкту на 3D-листівках відтворили головні українські локації. Серед них ‒ і вінницька Вежа Артинова.

Як зазначають на фейсбук-сторінці департаменту маркетингу і туризму Вінницької міськради, тепер головний архітектурний символ Вінниці можна у буквальному сенсі потримати на долоні та захопити з собою на згадку.

Принцип проєкту простий, а результат дозволяє не лише віртуально подорожувати Україною, а й мати сувеніри з кожного міста, чиї локації зображено на листівках.

Алгоритм наступний:

1) користувач завантажує застосунок Pocket City AR:

– Play Market (Android) – https://bit.ly/3qhJoVL;

– App Store (IOS) – https://apple.co/37uQHAK;

2) обирає набір листівок, який хоче переглянути;

3) наводе скан на листівку з набору.

«І вуаля: на екрані телефону бачите не просто фото з листівки, а 3D-модель цього об’єкта. Його можна роздивитися з різних ракурсів, прослухати аудіоісторію цієї пам’ятки, сфотографувати її чи записати відео», ‒ кажуть в департаменті.

Відомо, що ініціатива «Кишенькова країна» відтворила у своєму додатку та на листівках архітектурні надбання 24 регіонів України. Серед них є Ластівчине Гніздо, яке розташоване у Криму, та руїни Донецького аеропорту.

«Вінниця на цих листівках представлена вежею Артинова, яка зараз є візитівкою та символом міста, вона споруджена за проєктом найвідомішого вінницького архітектора Григорія Артинова», ‒ зазначено в дописі.

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *