Найкращі місця Вінниці: екскурсія містом ідей

Відео Топ

Іллінецька астроблема – місце насправді космічного розмаху. Найстаріший кратер Європи і всього у годині їзди від Вінниці.

Туристичний кінний клуб “Ронко” – дууууже емоційна локація. Коні Гуцулики – наймиліша порода, що здатна, до слова, лікувати нервову систему.

Тульчинський замок графа Потоцького – розкішний маєток що вражав найповажнішу знать Європи. Нині це безкоштовна локація для усіх гостей м.Тульчин

Лядівський скельний монастир у Могилів-Подільському районі – вражаюче місце, що очищує від зайвих думок і переживань.

Нагорянські печери – локація – мільйонник, в сенсі, що стоїть на цьому місці кількадесят мільйонів років, уже в Кам’яному віці там оселилися перші люди. А до всього там ще й можна навчитися літати. У районі діє офіційна Асоціація параплаенрного спорту.

Черепашинецький кар’єр – ідеальна Інста- локація. Озеро з водою небесного кольору. Найпопулярніше озеро регіону і одне із топових місць країни. Відпочинок там кемпінгового типу.

Винний дім Гігінеішвілі – виноробня, що відроджує традиції старого Поділля і виготовляє один із найсмачніших сувенірів, що можна привезти із краю – “Вінницьке” вино.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *