Реєстрація на пробне ЗНО у Вінницькій області стартує 5 січня

Новини Вінниці

З 5 по 19 січня триватиме реєстрація на участь у пробному зовнішньому оцінюванні. Цього року для вінничан вартість складання одного пробного тесту складає 240 гривень.

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, які бажають пройти пробне ЗНО на території Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей триватиме на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році буде проведено з української мови, української мови і літератури, англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), німецької мови, фізики, французької мови, хімії – 10 квітня.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстраційну форму, зайти до особистого кабінету учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу проведення пробного ЗНО, за 5-7 днів в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО перевірити факт зарахування коштів.

Цьогоріч кожний учасник/кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО, а також додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів. Відтак можна буде і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *