Нові електронні табло на зупинках громадського транспорту

Новини Вінниці

На них в режимі онлайн відтворюється інформація про час прибуття тролейбусів, трамваїв та автобусів, їх номер та маршрут.

Крім того, на інформаційних табло відображаються повідомлення про можливі затримки рейсу та час прибуття транспорту. Дані передаються завдяки GPS-навігатору, яким обладнаний салон водія. Така система вже давно працює в Європі.

До кінця року у місті встановлять 15 нових електронних табло, а загалом таких «розумних» зупинок у Вінниці буде більше пів сотні. Усі роботи планують завершити до кінця січня 2021 року.

Наразі електронне табло з графіком руху транспорту встановлене на тролейбусній зупинці, що на майдані Небесної сотні, на зупинках трамваю вздовж вулиці Замостянської. Тобто загалом їх уже 7. Наразі усі вони працюють у тестовому режимі.

Наступні 15 електронних табло встановлять на зупинках транспорту на вулиці Соборній. Крім того, вздовж вулиці Пирогова, Юності, Космонавтів та 600-річчя. Зараз триває тендер на проведення кабельної мережі під землею і під’єднання живлення до табло. Вартість робіт 467 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *