Минулої доби на Вінниччині внаслідок ДТП загинуло двоє людей

Новини Вінниці

Дві смертельних автопригоди сталося на Вінниччині 23 жовтня. Внаслідок аварій, що сталися у Вінницькому та Хмільницькому районах, загинули пішохід та велосипедист. Про це повідомляють у відділ комунікації ГУНП в області.

Так, близько 16:40 на автодорозі М-12 у селищі Вороновиця 20-річний водій автомобіля Daewoo не впорався з керуванням та здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. У результаті аварії 57-річний пішохід, мешканець с. Кудлаї, Немирівського району, загинув на місці події.

Цього ж вечора на автодорозі Могилів-Подільський  – Любар, близько 18.35 год, поблизу села  Широка Гребля, 39-річний водій  автомобіля  Toyota,  під час обгону допустив наїзд на велосипедиста, який їхав проїжджою частиною в зустрічному напрямку. Внаслідок аварії 46-річний велосипедист, місцевий житель, отримав травми, несумісні з життям.

Наразі автомобілі поміщені на арештмайданчики. Поліцією  розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *