Скільки будинків у Вінниці вже підключили до тепла

Новини Вінниці Топ

Станом на 14:00 20 жовтня у Вінниці подається тепло до 611 будинків із 1223, що обслуговуються КП “Вінницяміськтеплоенерго”. Про це повідомляють у пресслужбі підприємства.

Комунальники зазначають, що тепло почали подавати 19 жовтня і вмикають опалення поступово. Попереджають також про можливі аварії на мережах.

“Під час пуску теплоносія йде велике навантаження на мережі, тому можуть виникати пориви. Наразі таких ситуацій немає, але ми закликаємо вінничан та гостей міста: у випадку, якщо ви помітили аварію на тепломережі, негайно повідомляйте в диспетчерську нашого підприємства, яка працює цілодобово, за тел.: 43-34-95 або на цілодобову варту за номером 15-60”, – наголошують у “Вінницяміськтеплоенерго”.

На підприємстві припускають, що можуть виникати пориви у внутрішньобудинкових системах, за які відповідають управляючі компанії.

“У таких випадках послугу буде відновлено після ліквідації поривів працівниками управляючих компаній, адже саме вони відповідають за внутрішньобудинкову систему”, – повідомляють у КП “Вінницяміськтеплоенерго”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *