РАЗОМ МИ СИЛА! — Сергій Кудлаєнко об’єднує людей заради добрих справ

Новини Вінниці

Сергій Кудлаєнко, кандидат на посаду міського голови Вінниці, об’єднує людей заради добрих справ.

“Важіль руху моїх дій — думка громадян. Вірю, що лише тісний зв’язок з населенням спрямує нас до звершення великих справ, адже громада, як ніхто інший, знає усі проблеми зсередини, а я зі своєї сторони готовий вислухати кожного”, — стверджує Сергій Кудлаєнко.

Починаючи з 2008 року, громадські приймальні Сергія Кудлаєнка відкриті для вінничан та мешканців з районів області. 78 особистих прийомів та 425 зустрічей з подолянами провів Сергій Кудлаєнко за час депутатської роботи у Верховній Раді України.

Опрацьовано більше 8000 звернень від громадян та громадських колективів. У приймальнях Сергія надається безкоштовна юридична допомога жителям області, пріоритет — військовослужбовцям.

Кудлаєнко акцентував увагу на тому, що, об’єднавшись, громада може зробити значно більше корисних справ, а держава, у свою чергу, має забезпечити для них сучасну доступну законодавчу модель. Тому кандидат активно співпрацює з громадськими організаціями Вінниччини в рамках підписаного Меморандуму, серед яких:

Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів, створене з метою реалізації та захисту прав і свобод, задоволення суспільних та інших інтересів учасників бойових дій та волонтерів АТО в Україні;

Союз-Чорнобиль-Україна, який відстоює права та забезпечує соціальні, медичні та пенсійні програми чорнобильцям;

спільнота жінок Поділля;

ветеранські організації;

об’єднання медиків;

активна студентська молодь.

“Співпраця і зворотній зв’язок з людьми — обов’язковий у депутатській роботі. Найкращі ініціативи, проекти та добрі справи виходять, коли люди об’єднуються. За роки роботи у місцевому самоврядуванні, в парламенті, на окрузі визначив для себе головний пріоритет: без думки громади немає вірних рішень. Cила України — в єдності”, — запевняє Сергій Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *