Сергій Кудлаєнко: Наше завдання – бути доступними для кожного вінничанина, особливо під час карантину

Новини Вінниці

Кандидат на посаду Вінницького міського голови Кудлаєнко Сергій особисто презентував приклад безконтактної агітації та розказав мешканцям міста як користуватись QR-кодами з його інноваційних агітаційних призм. Відповідне відео з інструкцією опублікував кандидат на своїй сторінці у мережі Facebook.

Для того, щоб написати кандидату, звернутися з певним питанням або отримати інформаційні матеріали та дізнатися про новини команди Кудлаєнка необхідно на смартфоні обрати програму зчитування QR-коду і навести фотокамеру на нього. Вже за кілька секунд на екрані з’явиться інформація, прихована у коді. Потім треба лише обрати необхідну соціальну мережу і приєднатися до спільнот кандидата (Facebook, Telegram, Instagram або Viber).

«Всі звернення будуть опрацьовані і кожен отримає відповідь!» – запевняє Кудлаєнко. Так відкрито і доступно кандидат з командою планує працювати і надалі, аби всі мешканці міста мали контакт із міською владою та службами всіх рівнів: від ЖЕКу до міської ради і мера.

«Наше основне завдання – бути доступними для кожного вінничанина!» – наголосив Кудлаєнко. Нагадаємо, вперше в Україні безконтактно отримати  агітаційну інформацію своїм виборцям запропонував кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко. Ноу-хау кандидата на пост міського голови – призми із QR-кодом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *