Ноу-хау кандидата на посаду Вінницького міського голови Сергія Кудлаєнка – агітаційна QR-призма.

Новини Вінниці

Безконтактно отримати  агітаційну інформацію вперше в Україні своїм виборцям запропонував кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко.

«Коли протягом останніх тижнів Вінниця б’є власні антирекорди зі збільшення захворювання коронавірусом, треба думати, передусім, про кожного мешканця, про його здоров’я. Водночас, виборець повинен отримати максимально повну інформацію про кандидатів, про програми і пропозиції змін на краще своєго міста. Рішення знайшлося швидко, воно сучасне, цікаве і, головне, безпечне. Наше ноу-хау – це QR-призма!» – пояснив своє неординарне рішення кандидат.

 Кожен охочий може сфотографувати код і перейти на сторінку Кудлаєнка в соціальній мережі Фейсбук. Найближчим часом по коду буде доступна інформація з Інстаграм та групи в Телеграмі.  Так можна ознайомитися і з програмою кандидата, і з останніми новинами, майбутніми проєктами для Вінниці та реальними ініціативами з вирішення конкретних проблем міста.  Оскільки традиційні зустрічі та збори тепер теж обмежені карантинними заходами – для спілкування з вінничанами кандидат створив группу у Вайбері, де вже точиться жваве обговорення питань життя міста.

«Міський голова – це, в першу чергу, відповідальність за безпеку і життя кожного мешканця! І забувати про це не можна в жодному випадку. Сьогодні я намагаюся вберегти вінничан від передачі вірусу у такий спосіб. А на найближче майбутнє ми з командою розробили низку проєктів для розвитку медицини у Вінниці», – наголосив Сергій Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *