Сергія Кудлаєнка зареєстрували кандидатом на посаду міського голови Вінниці

Новини Вінниці Топ

Вінницька міська виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду міського голови висуванця партії “Європейська Солідарність” Сергія Кудлаєнка. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Перша маленька перемога! Мене попри очікування наших політичних опонентів зареєстрували кандидатом на посаду міського голови Вінниці від партії «Європейська солідарність». Нагадую – команда «Європейської солідарності»  – єдина альтернатива у Вінниці. Я повернувся, бо побачив, що Вінниця йде не туди. За красивими фасадами вінницької політики ховається недбалість та байдужість до вінничан. Тому ми йдемо на вибори перемагати. Ми єдині, хто на боці людей. Ми зробимо все, щоб рідне місто стало європейським не по красивим вивіскам, а по рівню життя кожного Вінничанина. 25 жовтня Вінниця нарешті отримає європейську владу!”, – пише Сергій Кудлаєнко.

Нагадаємо, 19 вересня у Вінниці побував п’ятий Президент України, лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко. Під час форуму, що відбувся просто неба на площі Тараса Шевченка, партійці представили своїх кандидатів у депутати обласної та міської рад, а також – на посади голів ОТГ. Тоді ж було оголошено, що на посаду мера Вінниці від “ЄС” балотуватиметься Сергій Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *