«Європейська Солідарність» на Вінниччині готова до виборів

Топ

18 вересня 2020 року розпочала роботу конференція Вінницької територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність». Участь у ній взяли 25 делегатів.

Під час конференції затвердили передвиборчу програму.
Зокрема, голова Вінницької територіальної організації партії Андрій Гижко окреслив 7 першочергових кроків команди «Європейської Солідарності» на Вінниччині.

Це – продовження реформи децентралізації, розвиток аграрного сектору та підприємництва, реформа медицини.

Особлива увага приділена розробці спеціальної обласної програми, яка гарантуватиме підтримку пільговим категоріям населення, пенсіонерам, ветеранам АТО\ООС.

Екологія та безпечне середовище – пріоритети, за якими мають розвиватися громади.

Також акцент передвиборчої програми фокусується на розвитку подієвого, медичного та зеленого туризму на Вінниччині.

«Ми захищали свій європейський вибір на Майданах та продовжуємо це робити в окопах Донбасу. Ми заклали основи української державності, відродили армію, здобули історичне право мати свою церкву, захистили українську мову та дали поштовх розвитку української культури. І головне – ми чітко визначили стратегічну мету України – членство в ЄС та НАТО. Сьогодні для кожного жителя Вінниччини настав час вибору. Чітка ідеологія та виважена стратегія розвитку громад, яку пропонує «Європейська Солідарність», АБО ситуативні тимчасові політичні проекти, спрямовані на руйнування держави. Вірю, що мудрі вінничани оберуть «Європейську Солідарність», європейські стандарти для свого міста, своєї громади!», – зауважив Андрій Гижко.

Делегати конференції підтримали рішення про висунення понад 2 000 кандидатів до рад різного рівня та на посади міських, сільських та селищних голів Вінниччини. З них 84 кандидати у депутати до Вінницької обласної ради, 6 кандидатів на посади міських голів, понад 270 кандидатів до шести районних рад, близько 1 700 кандидатів у депутати міських, селищних та сільських рад та на посади голів територіальних об’єднаних громад.

Голова Тульчинської районної організації «Європейської Солідарності», кандидатка у депутати Вінницької обласної ради та у депутати Тульчинської міської ради Олена Швець зазначила:

«Протягом останніх семи років ми пліч-о-пліч йдемо із лідером нашої партії Петром Порошенком. Нині наша територіальна організація об’єднує понад 5000 однодумців. Це люди, які не зрадили, не змінили забарвлення. Ми пройшли етап самоочищення. Партія має чітку ідеологію і завдяки цьому за останній рік до нас доєдналося багато молоді. Переконана, що ми переможемо на Вінниччині!»

Після закінчення роботи конференції та реєстрації кандидатів у територіальних виборчих комісіях, вінничани зможуть ознайомитися зі всіма претендентами на мандати до рад різного рівня, які гідно представлять свої громади на Вінниччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *