У Вінниці завершують будівництво нового корпусу лікарні ШМД

Новини Вінниці

Наразі в операційних монтують спеціальні HPL-панелі з гігієнічного матеріалу. Операційний блок оснащують системою вентиляції з подачею повітря ламінарним потоком. Це гарантує підтримку стерильності під час роботи хірургів.

Роботи йдуть повним ходом. Будівельники приступили до монтажу систем «чистих приміщень», в яких підвищені вимоги до стерильності та мікроклімату.

Також оперблок оснащують системою вентиляції з подачею повітря ламінарним потоком. Це гарантує підтримку стерильності під час роботи хірургів.

Внутрішні роботи тривають і в інших зонах. Будівельники оздоблюють приміщення, розводять комунікації. Прокладають мережі лікувальних газів. Вже змонтували 1 з двох ліфтів.

Важливо, щоб усе виконувалось якісно, технологічно і на совість. Для міста – проект стратегічний. Це буде найсучасніша та найефективніша лікарня, яка надаватиме екстрену допомогу. Пацієнтів з численними травмами та постраждалих у ДТП будуть везти саме у цей центр.

Широкий спектр діагностики, реанімаційне та операційне обладнання – усе оснащення буде експертного класу. Це те, що потрібно медикам, аби рятувати життя. Планується, щоб медичний заклад почав працювати у наступному році.

Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги є центральним стаціонарним підрозділом в системі екстреної медичної допомоги Вінницького регіону. Та опорним закладом Вінницького госпітального округу і виконує функцію багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування другого рівня.

У 2017 році до  головного корпусу лікарні швидкої медичної допомоги розпочали добудовувати 3-х поверхову будівлю приймально-діагностичного відділення інтенсивної терапії з ургентним операційним блоком на 4 операційні та відділенням інтенсивної терапії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *