Перший офіційний туристичний путівник Вінниці

Новини Вінниці

У Вінниці презентують перший офіційний туристичний путівник міста. З виданням можна буде не лише ознайомитися, а й отримати його в подарунок.

Як ідеться на сторінці “Visit Vinnytsia”, путівник можна отримати, виконавши кілька завдань. Це ТОП-10 справ, які варто зробити туристу у Вінниці. Серед них – піднятися на Вежу Артинова, пропливти Південним Бугом та влаштувати подорож палацами.

Для участі у квесті потрібно виконати від чотирьох до десяти завдань та сфотографувати себе в процесі (якщо це вже відбулося раніше, теж підходить). З 4 по 12 вересня учасник має зробити пост з фотографіями на своїй фейсбук- чи інстаграм сторінці (має бути доступний всім), додавши до них хештеги #ПутівникВінниця і #МістоІдей та позначивши сторінку @Visit Vinnytsia.

Ті, хто виконав від 4 до 6 завдань отримають путівник, стікер, листівку, магніт, блокнот та ручку, оформлені в стилі офіційного бренду Вінниці, 7 – 8 завдань – все, що вище та фірмову екоторбу, 9 та 10 завдань – все, що вище та фірмові шкарпетки. Кількість окремих подарунків обмежена.

7 вересня у Вінниці відбудеться обговорення Стратегії розвитку туризму міста, яка визначатиме розвиток туризму на 2020-2030 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *