У Гайсинському районі жінка зачинила двох малих дітей у розваленому сараї і пішла пиячити (ВІДЕО)

Новини Вінниці

Хлопчиків віком два та чотири роки дільничний офіцер поліції знайшов  2 вересня у напівзруйнованому сараї в одному із сіл Гайсинського району. За інформацією відділу комунікації ГУНП в області, 28-річну матір поліцейські розшукали у цьому ж селі. Вона разом із співмешканцем розпивала у знайомих спиртне.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Людмили Кузнєцової, попередньо встановлено, що діти без нагляду були близько двох годин. Жінка  родом з Черкаської області, вона нещодавно приїхала до села та тимчасово проживала з місцевим жителем.

Дітей оглянули лікарі, загрози їхньому життю немає. Наразі вони перебувають у родичів чоловіка, з яким проживає жінка.

На горе-матір працівники поліції раніше тричі складали протоколи за вчинення нею адміністративних правопорушень. Зокрема, за невиконання обов’язків щодо виховання дітей і завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Служба у справах дітей Гайсинської РДА спільно з ювенальними поліцейськими вирішуватимуть  питання щодо можливості вилучення дітей у жінки з подальшим їх поміщенням до соціального центру.

Слідством  Гайсинського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *