Стало відомо, хто із зірок приїде на цьогорічний ВІННИЦіЯнський фестиваль

Новини Вінниці

Уже традиційно цьогоріч у Вінниці пройде Міжнародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного та пародійного кіно. Церемонія вручення “слонів” розпочнеться 11 вересня о 19:00 на майдані Незалежності.  

Як повідомляють у міськраді, темою цьогорічного фестивалю стане «Кіно-Маскарад». Загалом, за словами організаторів, надійшло близько 100 робіт із різних куточків світу. З усіма номінаціями можна ознайомитися за посиланням.

“Ведучими заходу будуть артисти театру «Маски-Шоу» Борис Барський і Георгій Делієв. До нас завітають друзі нашого міста Віктор Андрієнко, Євген Чепурняк. Новим обличчям на нашому фестивалі стане Марк Куцевалов («Прозрачный гонщик»), учасник одного із  телевізійних проєктів. Ну і виступатиме для гостей свята наш друг, талановитий вінничанин Дмитро Шуров (Pianoбой). Він доречі нещодавно отримав нагороду «Кращий композитор» у рейтингу «Знято в Україні» від сайту delo.ua, за саундтрек до одного із серіалів», – розповів координатор проекту ВІННИЦІЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно Євген Майданик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *