Вийшов друком новий детектив Наталки Доляк – про вбивства на вінницькому телеканалі

Новини Вінниці

Вийшов друком новий детективний роман вінницької письменниці Наталки Доляк “На сьомому небі”. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

“Любі мої друзі, ось і настала та довгоочікувана мить коли моя нова книжка з’явилась на сайті видавництва. Я ще не тримала її в руках, авторські в дорозі. Проте ті, хто давно чекає, може замовляти на сайті видавництва “Темпора”. Сподіваюсь невдовзі книжка надійде до книгарень і будуть презентації як у Вінниці так і в інших містах. P. S. З сайту купити не можна доки карантин, але можна з інтернет-книгарні Є”, – написала Наталка Доляк.

За словами письменниці, новий роман – продовження іронічного детективу «Шикарне життя у Вупперталі». Але якщо там головна героїня Зоя Кирпач розслідувала вбивства у Німеччині, то тепер – у Вінниці на місцевому телеканалі.

Нагадаємо, вінничанка Наталка Доляк – авторка відомих романів про долю українських заробітчан “Заплакана Європа” та “Гастарбайтерки”, потужних історичних творів “Чорна дошка” та “Загублений між війнами” й пригодницьких та дещо іронічних романів “Шикарне життя у Вупперталі” та “Де трава зеленіша”. Крім того, в “активі” вінничанки чимало кіносценаріїв та п’єс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *