Вінничанина, який напав з пістолетом на водійку трамвая, суд взяв під варту

Новини Вінниці

У Вінниці за процесуального керівництва місцевої прокуратури повідомлено про підозру 23-річному чоловікові, який напав з пістолетом на водійку трамвая на Барському шосе. Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

“Встановлено, що 23-річний житель Вінниці, перебуваючи в салоні трамваю, в ході суперечки з водійкою, на прохання останньої покинути салон трамваю, так як він тимчасово не здійснюватиме рух за своїм маршрутом, чоловік висловлюючись у грубій формі в її бік нецензурною лайкою у присутності малолітньої дитини, діставши зі своєї сумки пістолет марки «RETAY 84 FS», наблизився на відстань витягнутої руки до потерпілої, яка перебувала у кабіні водія, та рукояткою вищевказаного пістолета наніс їй близько трьох ударів в область голови”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Вінницьким міським судом застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 43 940 гривень. Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *