«Вінницяміськтеплоенерго» оприлюднив графік відключень гарячої води

Новини Вінниці

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» проінформували про проведення робіт у вересні та зазначали адреси будинків, на які у зв`язку з ремонтом буде тимчасово призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання, а також терміни відключення гарячої води. Роботи пов’язані з підготовкою до наступного опалювального періоду.

Відтак, у вересні планується провести реконструкцію мереж:

  • Ділянка мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання від центрального теплового пункту (ЦТП 9/1) довжиною 2272 м. по вул. В. Інтернаціоналістів, 8  (роботи проводить підрядна організація,  триватимуть з 27.07 по 01.10).
  • Ділянка тепломережі довжиною 121,5 м. по вул. Келецька від ТК 85 до ТК 97  (роботи триватимуть з 17.08 по 07 .09 ) у зв`язку з цим тимчасово, з 17.08 по 07.09,  призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання за адресами:

             – вул. Келецька, 92,94,102,

             – вул. В. Порика, 31.

  • Ділянка тепломережі довжиною 113 м. по пров. Цегельний, 14 (роботи триватимуть з 25.08 по 28.09).
  • Ділянка тепломережі довжиною 42 м. по  вул. Хмельницьке шосе, 79 (1-й мікрорайон ) (роботи триватимуть  в вересні, конкретна  дата проведення робіт буде повідомлена  згодом).
  • Ділянка тепломережі довжиною 33 м. від ТК 16 до ТК 17 (1-й мікрорайон) (роботи триватимуть  в вересні, конкретна  дата проведення робіт буде повідомлена  згодом).

Перелік будинків, на які буде тимчасово призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання у зв`язку з проведенням робіт на вищезазначених ділянках мереж та термін відключень буде повідомлено додатково.  

Можливе відхилення від графіку в зв’язку з технічними причинами. Також ймовірне проведення аварійних відключень у випадку виникнення аварійних ситуацій на мережах гарячого водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *