“З Незалежністю не жартують”: більше тисячі вінничан поїхали на акцію до Києва (ФОТО)

Новини Вінниці Новини України Топ

Більше тисячі вінничан сьогодні, у День Незалежності, беруть участь в акції  “З Незалежністю не жартують”, що проходить у Києві. Десятки людей, в тому числі багато ветеранів поїхали до столиці, самоорганізувавшись. Багато хто їхав самостійно, знаючи, що Хрещатиком пройде “Марш захисників”.

За словами голови Вінницької територіальної організації “Європейської Солідарності” Андрія Гижка, тільки до партії звернулось близько 1,5 тисячі жителів області, які хотіли доїхати до Києва. Серед них – до 400 ветеранів. Усім партійці допомогли з транспортом.   

“Вінницька команда “Європейської Солідарності” у Києві на Марші захисників. Вся Україна сьогодні у столиці. Від волонтерів до ветеранів, від громадян до іноземних гостей. 29 років життя під синьо-жовтим стягом – це не просто факт, а це відчуття відповідальності перед тими, хто боровся і бореться!”, – пише у Facebook голова Вінницької територіальної організації “Європейської Солідарності” Андрій Гижко.

Нагадаємо, тисячі ветеранів українсько-російської війни взяли участь у “Марші захисників” у Києві. А наразі на Європейській площі у столиці проходить акція “З Незалежністю не жартують”.

Фото зі сторінки Андрія Гижка

1 коментар на ““З Незалежністю не жартують”: більше тисячі вінничан поїхали на акцію до Києва (ФОТО)

  1. У Вашего веб-сайта сейчас есть личный жанр и это в целом подкупает нас, как регулярных посетителей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *