На День Незалежності у Вінниці пройде традиційний “Велопарад у вишиванках”

Новини Вінниці Топ

Традиційний «Велопарад у вишиванках» до Дня Незалежності у Вінниці цього року таки відбудеться. Про це повідомляє Місто над Бугом.

За словами організаторів, він пройде з урахуванням усіх карантинних обмежень. Гарантують наявність захисних масок та збереження соціальної дистанції між роверистами. Головна вимога до учасників — це наявність вишиваного одягу, або будь-якого елементу національної символіки.

Як розповів співорганізатор заходу Олександр Царевський, цьогоріч змінили місце збору. Якщо зазвичай стартували від міської ради, то цього разу – збір і старт від площі Європейської.

– «Велопарад у вишиванках» традиційно проводиться до Дня Незалежності України. Цього року ми трохи змінили маршрут, зважаючи на карантинні обмеження. У нас зазвичай був фініш і невелика розважальна програма біля кінотеатру «Росія», цього року фінішувати будемо на Європейській площі.  Орієнтовний маршрут: виїжджаємо через парк на «Книжку», звідти – на «Урожай», далі – до проспекту Космонавтів, потім велодоріжками повертаємось до парку, – зазначив О.Царевський. 

Цього року учасники збиратимуть кошти для 8-річного вінничанина Ярослава Лисака. Хлопчик лікується від остеосаркоми й готується до операції в інституті раку.

“Зазвичай ми допомагали атовцям, а тут є потреба допомогти дитині. У неї, окрім того, що рак, мала вага, вона не може отримати чергову хімію і далі йти на опромінення. Потрібне протеїнове харчування, а воно задороге для родини. То ми хочемо допомогти назбирати на це спеціалізоване харчування”, – каже О.Царевський.

Приєднатися до велопробігу охочих запрошують 24 серпня. Збір о 10:30 на Європейської площі.

3 коментарів на “На День Незалежності у Вінниці пройде традиційний “Велопарад у вишиванках”

  1. Я больше недели отыскивал Ваш веб-сайт. Лично мне его порекомендовали друзья. И только лишь сейчас я его выискал. Большое спасибо доле за подобный сюрприз.

  2. Ваше мнение на особо нужные для человечества вещи завоевывает особого внимания. Превеликое спасибо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *