На Вінниччині активно впроваджують заходи для попередження ДТП

Новини Вінниці

ГУ Національної поліції у Вінницькій області розмітило на ділянках доріг державного значення, де спостерігається високий рівень аварійності, тематичні біг-борди для нагадування про необхідність дотримання правил на дорозі. Таку ініціативу підтримала облдержадміністрація та Служба автомобільних доріг.

Окрім цього для попередження аварій інспектори проводять превентивну роботу з водіями і роздають їм інформаційні листівки.

За офіційними даними на Вінниччині від початку 2020 року стались 426 ДТП з потерпілими, в яких 94 людини загинули та 532 травмувались. Найпопулярнішою причиною аварій було перевищення дозволеної швидкості руху водіями – 20%.

Відповідно бігборди, які розмішені в місцях, де спостерігається високий рівень аварійності, та інформаційні листівки мають привернути увагу усіх учасників дорожнього руху до безпекової ситуації на дорогах.

Також в рамках профілактичного відпрацювання «Безпечне шосе», від початку року відпрацювання працівники груп реагування патрульної поліції задокументували понад 3 000 порушень ПДР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *