На Вінниччині зафіксували 62 смертельний випадок людини з Covid-19

Новини Вінниці

На Вінниччині зареєстрована 63-я смерть хворої на коронавірус. Судячи з анамнезу, інфекція лише погіршила стан 73-річної жінки. Лікарі Вінницької міськлікарні №1 не змогли її врятувати.

Як зазначають у Вінницькому обласному лабораторному центрі та облдержадміністрації, за минулу добу коронавірус вперше виявлено у 11 осіб. У Вінниця виявлено 4 випадки. В Іллінецькому районі – 2, по одному – у Вінницькому, Немирівському, Бершадському, Калинівському та Томашпільському районах.

З початку епідемії одужали 2236 осіб, у т.ч. 193 дитини. На сьогодні хворіє 687 осіб, у т.ч. 55 дітей. У стаціонарі перебуває 170 дорослих і 1 дитина. З підозрою – 177 дорослих, 15 дітей.

З початку досліджень зареєстровано 63 летальних випадки. За останню добу – один. Пенсіонерка поступила в МКЛ № 1 1 серпня з приводу covid, двобічної полісегментарної пневмонії 4 клін. гр. Також у вінничанки діагностована легенева недостатність 3 ст. Вона була постійно залежна від кисню.

До госпіталізації в МКЛ № 1 жінка лікувалась в гематологічному відділенні «Пироговки» з приводу лімфоми Ходжкіна важкого перебігу. Враховуючи важку соматичну патологію, наростала легенева недостатність, розвинувся гострий дестрес-синдром та набряк легень. 9 серпня констатовано смерть.

Впродовж минулої доби досліджено 500 зразків. Всього обласний лабораторний центр методом ПЛР дослідив 52921 зразок. У 2985 випадках був виявлений коронавірус.

Щодо захворюваності серед медиків, то одужало 392 медпрацівники, хворіє – 100. За останню добу захворів 1 медичний працівник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *