Петро Порошенко відкрив ювілейний сезон фонтану Рошен у Вінниці

Відео Новини Вінниці

Із затримкою, пов’язаною з карантином, 8 серпня у Вінниці стартував ювілейний 10-ий сезон світло-музичного фонтану Рошен. Тисячі вінничан завітали на відкриття попри те, що не передбачалося святкового концерту із зірками естради. Люди прийшли подивитися на чудове шоу води і світла, а також привітати Петра Порошенка.

За різними оцінками на відкритті зібралося від 10 до 20 тисяч людей. Вінничани сподівалися на свято, яке так давно очікували і не були розчаровані…

«Щасливий бачити радісні обличчя вінничан. Відчуття таке, ніби я приїхав додому. Я дуже за вами скучив. Сьогодні я тут, щоб подякувати за величезну підтримку, яку я уже багато років відчуваю від вас, дорогі вінничани. Ми разом із вами минулі 5 років будували і будемо будувати найкращу у світі державу – Україну», – зазначив п’ятий президент, який насправді і був головною зіркою події.

Він подякував містянам за підтримку у важкі часи.

«Ви знаєте, що я менше двох місяців тому втратив батька – людину, яка була моїм вчителем і другом. Дякую вам за тепле ставлення і за десятки тисяч слів співчуття. Без вас мені було б набагато важче», – підкреслив Петро Олексійович.

Зважаючи на карантинні обмеження, скрутні економічні обставини в країні, людям не вистачає частинки свята. Відкриття фонтану компенсувало його для вінничан.

«Наш вінницький фонтан ROSHEN, який уже знають в усьому світі, не працював довгий час через коронавірус. Але ми домовилися із керівництвом міста, що незважаючи на коронавірус і кризу, спричинену «новими обличчями», навіть не зважаючи на агресію, яку Росія здійснює проти нас, фонтан «Рошен» запрацює. Ми будемо дивитись на красу цього фонтану і вірити, що у Вінниці і в усій Україні все точно буде добре!», – додав П.Порошенко.

https://www.facebook.com/watch/?v=590802228270952

Наскільки тепло зустріли п’ятого президента на набережній можна переконатися навіть по кількості селфі з вінничанами. Його тримали «в облозі» сотні містян.

Щодо нової програми, якою «відкрили» сезон, то у цей вечір вінничанам запропонували послухати українські пісні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *