На Вінниччині 12 випускників склали ЗНО з різних предметів на максимальних 200 балів

Новини Вінниці Топ

Цьогоріч на Вінниччині 12 випускників склали ЗНО з різних предметів на максимальних 200 балів. Це вдвічі більше, ніж минулого року. Про це повідомляє Місто над Бугом.

За словами заступниці директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмили Марцевої, максимальний бал при складанні ЗНО з математики отримали троє випускників. Одразу п’ятеро випускників на 200 балів написали ЗНО з англійської мови. Тоді як із ЗНО з хімії максимум отримали двоє вінничан. Один випускник має 200 балів із ЗНО з біології.

А випускник  фізико-математичної гімназії №17, який написав на 200 балів одразу два предмети: математику та англійську мову.

“Якщо говорити по навчальним закладам, то мені приємно зазначити, що учні фізико-математичної гімназії №17 мають один результат найвищого балу з математики та два з англійської мови. Також двоє випускників Вінницького технічного ліцею отримали найвищий бал з математики і один з англійської мови. А також відзначились максимальним результатом навчальні заклади Жмеринки (200 балів з англійської мови), Немирова (максимальний результат ЗНО з біології). Максимальний бал з хімії отримав випускник Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді та випускник вінницької школи №4. Якщо порівнювати із загальноукраїнськими результатами, то це не багато, позаяк по Україні  447 максимальних результатів складання ЗНО. У нашій області 12. Якщо минулого року “200-бальників” було шість, то цьогоріч вдвічі більше “, – розповіла Людмила Марцева. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *