Вінничани збирають підписи за прибирання парку Кумбари

Новини Вінниці

На сайті Вінницької міської ради появилася чергова петиція про благоустрій парку Кумбари у центрі міста. За словами автора звернення Владислава Багрія, це питання піднімалося вже неодноразово, але мальовнича зелена зона у центрі міста так і залишається захаращеною та недоступною для маломобільних людей.

“Наразі парк знаходиться в занедбаному стані. Насамперед через зруйновані сходи, відсутність будь-якого покриття на доріжках, через що в деяких місцях неможливо пройти через багнюку, жахливий стан лавок і сміттєвих урн, великі зарості бур’яну, велику кількість сміття на території парку, а особливо на березі Південного Бугу, відсутність умов для комфортного переміщення для маломобільних груп населення”, – пише автор петиції.

Чоловік пропонує насамперед “прибрати сміття з території парку і розчистити хащі, реконструювати усі сходи на території парку, влаштувати покриття доріжок з плитки, встановити нові лавки і сміттєві урни, влаштувати освітлення (наразі на території парку майже повністю відсутні ліхтарі), передбачити пандуси і поручні, а також рівні доріжки без перепадів висоти для комфортного переміщення маломобільних груп населення, влаштувати велодоріжки, облаштувати благоустрій на прибережній території парку, яка зараз є повністю зарослою і майже недоступною для людей”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *