БФ «МХП-Громаді» у період пандемії активно підтримує села Вінниччини, де проживають працівники «Вінницької птахофабрики»

Новини Вінниці

У світі загалом та в Україні зокрема, зростає кількість підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Протягом останніх днів, в Україні, зафіксована рекордна кількість хворих за весь період пандемії.  

Жодна область України не є територією вільною від COVID-19.

Вінницька область продовжує демонструвати зростання кількості захворілих на COVID-19. У зв’язку з цим благодійний фонд «МХП – Громаді» й надалі посилено підтримуватиме села Вінницької області, в яких проживає велика кількість працівників «Вінницької птахофабрики» (ВПФ).

Найбільше захворілих зафіксовано в Тростянецькому районі (смт Тростянець, с. Демидівка, Северинівка та Цибулівка), є декілька випадків у Шаргородському (м. Шаргород) та Немирівських районах (с. Мухівці та м. Немирів).

Благодійний Фонд підтримує комунікацію з керівництвом «Вінницької птахофабрики» для розуміння додаткових потреб та складнощів, з якими стикаються працівники птахофабрики через поширення COVID-19.

«МХП – Громаді» готовий надати посильну допомогу та підтримку.

Звертаємо увагу, що на птахофабриці ретельно слідкують за станом здоров’я працівників, а також за санітарними нормами на виробництві. При найменших підозрах на появу ознак вірусної інфекції, людина здає аналізи та перебуває під наглядом лікарів або на самоізоляції. Порушення карантинного режиму може спричинити дисциплінарну відповідальність.  

Підкреслюємо, що МХП надало допомогу медичним закладам Вінницької області на загальну суму 15 млн гривень. З них освоєно майже 13 млн гривень. Особлива увага приділена центральним районним лікарням, центрам ПМСД, відділенням екстреної медицини та ФАПам Іллінецького, Тульчинського, Липовецького, Тростянецького, Немирівського районів. 

Наголошуємо, що дотримання масочного режиму, уникання скупчень людей, соціальна дистанція та дезінфекція рук, особистих речей та приміщень можуть врятувати здоров’я та навіть життя людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *