Чому проїзд у громадському транспорті Вінниці часом обходиться у кілька разів дорожче?

Новини Вінниці Топ

Керівник Вінницької територіальної організації політичної партії “Європейська Солідарність” Андрій Гижко сьогодні, 28 липня, звернувся до міського голови Вінниці Сергія Моргунова з проханням пояснити, що відбувається з оплатою за проїзд в громадському транспорті і куди діваються гроші з карток вінничан. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У листі до мера, зокрема, зазначається, що в період із 20 по 27 липня Вінницька організація “Європейської Солідарності” отримала десятки звернень мешканців міста щодо неправомірного стягнення коштів за проїзд у громадському транспорті у двох-  та чотири кратному розмірі під час розрахунків банківською карткою.

Подібної інформації багато також у соцмережах. А якщо врахувати те, що озвучують це питання далеко не всі, у кого “списують” з картки гроші, то проблему можна вважати системною. До того ж, за словами Андрія Гижка, почастішали такі випадки саме останнього тижня.

У мера А.Гижко запитує, чи володіє він інформацією про те, хто несе відповідальність за безпідставні трансакції, що стало причиною ситуації, хто і коли буде відшкодовувати людям гроші, чи вжиті вже реальні заходи щодо припинення і виправлення ситуації та куди звертатися містянам для повернення грошей.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *