У Тростянецькому районі через п’яного пасажира маршрутка врізалась у вантажівку: постраждало п’ятеро людей (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці

У неділю, 26 липня, у селі Северинівка Тростянецького району на Вінниччині сталася аварія, у якій постраждало п’ятеро людей. За інформацією відділу комунікації ГУНП в області, мікроавтобус Mercedes Sprinter, який рухався сполученням “Вінниця – Бершадь”, зіткнувся з вантажним автомобілем Renault, запаркованим на узбіччі дороги. Аарія сталася під час конфлікту водія з нетверезим  пасажиром.

За словами начальника Тростянецького відділення поліції Віталія Деркача, внаслідок аварії  постраждали п’ятеро пасажирів маршрутного таксі.  Потерпілі  з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні.

Серед постраждалих – жителі Тростянецького району віком 51, 17 років,  дві мешканки Бершаді віком 20 років та 71-річна жителька Бершаді.

За попередніми даними слідства, п’яний пасажир вимагав у водія зупинити маршрутку. Той відмовлявся, пояснюючи, що зупинятись дозволено лише у визначених місцях. Тоді пасажир вхопився за руль. У результаті водій не впорався з керуванням та зіткнувся із запаркованою вантажівкою.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України, в рамках якого будуть встановлені усі обставини і причини аварії. Після проведення необхідних слідчих дій, зокрема, опитування свідків події,  низки експертиз, буде надана правова оцінка дій нетверезого пасажира.

Освідування на місці події показало наявність в його організмі 1,7 проміле алкоголю. Водій маршрутного таксі був тверезим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *