Четверо людей загинуло та стільки ж – травмовано: моторошна аварія у Літинському районі (ФОТО)

Новини Вінниці Топ

Смертельна аварія сталася сьогодні, 23 липня, о 5:30 на трасі М-12 біля села Громадське Літинського району на Вінниччині. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

За попередніми даними, в салоні автомобіля OPEL Zafira, який зіткнувся з вантажним автомобілем MAN, перебувало семеро людей. Четверо пасажирів легковика загинули. Водії обох транспортних засобів та ще двоє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та наразі госпіталізовані.

Після зіткнення вантажівка виїхала за межі проїжджої частини дороги та перекинулась. На місці події зараз працює слідчо-оперативна група ГУНП та експерти НДЕКЦ. Поліцейські встановлюють особи учасників аварії.

Обставини та причини автопригоди з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання — до 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *