Дівчинку, яку три доби шукали під Вінницею, знайшли в лисячій норі: з дитиною все гаразд

Новини Вінниці Топ

Сьогодні, 20 липня, близько 17 години, після трьох діб пошуків, неподалік Вінниці знайшли  безвісти зниклу 16-річну Наталію Кателян. Як повідомляють  у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, неповнолітню побачив місцевий житель на полі – дівчина застрягла в лисячій норі.

Вона не могла подати голос та самостійно вибратися. Поліцейські визволили її із земляної пастки та викликали  швидку медичну допомогу. 

Нагадаємо, дівчинку розшукували майже три доби поспіль. До пошуків залучались поліцейські, бійці Нацгвардії, рятувальники та місцева громада. Відпрацьовували територію села та прилеглі населені пункти, перевіряли водойми, криниці, закинуті приміщення. Дільничні офіцери поліції провели подвірний обхід села та опитали жителів навколишніх сіл. До пошуків залучили кінолога зі службовим собакою.

Дівчинка зникла 17 липня після 16 години в селі Олександрівка Вінницького району. Вона пасла худобу разом з мамою, а потім пішла по воду і не повернулася. Наразі з неповнолітньою все гаразд. Для медичного огляду її доставлено в лікарню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *