Вчителька музики звертає увагу мерії та містян на смітник у центрі Вінниці

Новини Вінниці

Вінничанка Анжеліка Машталєр зареєструвала петицію до міської ради з пропозицією прибрати вкрай занедбану територію у центрі міста біля колишнього кінотеатру “Росія”.

Жінка пише, що вона вчителька музичного мистецтва, мешкає неподалік колишнього кінотеатру – по вулиці Магістратській, нині – в декретній відпустці.  

“Щоб привести себе у форму, бігаю. Аби далеко не ходити, бігаю навколо колишнього кінотеатру “Росія”. І мені стало в першу чергу соромно за себе, що бігаю навколо сміття. Соромно, що в центрі міста біля історичних пам’яток є місце байдужості. Місце де ніхто ніколи не прибирає. Людей багато і думок, відповідно, також багато. Хтось буде казати, що я все правильно роблю. А хтось буде говорити, що навіщо мені це все потрібно. Але мені не байдуже наше місто. Росте нове покоління дітей та молоді, які щодня проходять повз цю будівлю і зростають у цій байдужості”, – пише авторка петиції.

За словами вчительки, вона сама вже кілька разів намагалася прибрати територію, але груди каміння та скла не зможе прибрати самотужки.

“І навчити людей не ходити під будівлю у туалет я теж не зможу. Тому прошу підтримати мою петицію. Давайте не будемо байдужими”, – зазначає вінничанка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *