У Вінниці двоє молодиків краденим морозивом пригощали перехожих

Новини Вінниці

У Вінниці працівники Лівобережного відділення поліції затримали двох молодиків, які вночі з торговельних точок на території “Східного” автовокзалу викрали спочатку 320 пачок морозива на суму близько 5 000 гривень, а пізніше – жувальні гумки, печиво та солодощі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Повідомлення про те, що вночі на території вінницького автовокзалу невідомі пошкодили холодильник та викрали 320 пачок морозива, до поліції надійшло вранці 6 липня. Аналогічна заява про пошкодження торговельного кіоску та викрадення солодощів надійшла до правоохоронців 11 липня.

“Провівши оперативні та розшукові заходи, переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські встановили та затримали осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились вінничани віком 17 та 19 років. Попередньо встановлено, прогулюючись територією автовокзалу, хлопцям спало на думку викрасти морозиво з холодильника. Зірвавши захисне обладнання, правопорушники викрали 320 пачок морозива, яким дорогою додому пригощали перехожих. Через тиждень хлопці наважились ще на одну крадіжку. Розбивши камінцем скло, з торговельного кіоску на території цього ж автовокзалу зловмисники викрали печиво, шоколад, жувальні гумки та інші солодощі”, – повідомляють у поліції.            

Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За це молодикам загрожує до шести років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *