Депутатів Вінницької облради скликають на сесію

Новини Вінниці Топ

Чергову 44 сесію Вінницької обласної ради заплановано провести 23 липня. Відповідне розпорядження підписав голова облради Анатолій Олійник.

“Провести пленарне засідання чергової 44 сесії обласної Ради 7 скликання 23 липня 2020 року о 10.00 годині  в приміщенні обласної Ради з дотриманням встановлених правил і норм щодо карантину, фізичної дистанції між учасниками засідання та використанням відповідних засобів індивідуального захисту”, – йдеться в документі, опублікованому пресслужбою облради.

Раніше Анатолій Олійник говорив, що при дотриманні обмежень до зали зможуть потрапити лише 55 депутатів із 84-х. Тому остаточний формат проведення сесії збираються вирішити на засіданні Президії облради.   

До порядку денного сесії включено 41 питання. Зокрема, депутати заслухають звіт А.Олійника про роботу у 2019 році. Потім планують внести зміни до обласного бюджету, заслухати звіти прокуратури та поліції, внести зміни до деяких обласних програм.

Планується також проголосувати за створення територіального дорожнього фонду Вінницької області.

До порядку денного включені також питання: “Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення компенсаційної виплати за навчання учасників бойових дій та їхніх дітей протягом І та II семестрів 2019-2020 навчального року”;

“Про внесення змін до пункту 1 додатка 1 до рішення 42 сесії обласної Ради 7 скликання від 21.02.2020 № 927 «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на міжміських внутрішньообласних маршрутах загального користування у Вінницькій області»;

“Про встановлення доплати медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які безпосередньо зайняті ліквідацією захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19)”.

Планується також розглянути низку кадрових та майнових питань, що стосуються комунальних закладів та установ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *