Одна людина загинула та двоє травмовані: моторошна аварія сталася у Немирівському районі

Новини Вінниці

Біля села Гунька Немирівського району 4 липня близько 15-ї години сталася смертельна автопригода. Зіткнулись легковик “Део Ланос”, за кермом якого був  70-річний  вінничанин, та  вантажний автомобіль “Рено Магнум”, який рухався у попутному напрямку під керуванням 31-річного жителя Чернігівської області.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, внаслідок аварії від отриманих травм загинув на місці події водій легковика. Крім того, госпіталізовані двоє його пасажирів: 28-річна мешканка Вінниці та її 9-річна донька. У них травми різного ступеню важкості.

Наразі автомобілі поміщено на арештмайданчик. У водія вантажівки здійснено забір крові для проведення аналізу на стан сп’яніння.

На місці події були проведені першочергові слідчі дії. Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Такий злочин  карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство, встановлюються обставини та причини аварії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *