У Вінниці представили нового прокурора області

Новини Вінниці Топ

Сьогодні, 1 липня, у Вінниці заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов офіційно представив нового прокурора Вінницької області Олександра Бутовича. Про це повідомляє пресслужба відомства.

“Сподіваюсь, що область покращить результати, а люди будуть відчувати себе захищеними. Новий прокурор області зарекомендував себе як досвідчений прокурор, керівник та професіонал”, – зазначив Гюндуз Мамедов.

Олександр Бутович запевнив, що дотримання основних принципів – законності, професіоналізму, компетентності, поваги до прав і свобод громадян – пріоритет його та команди.

“Будемо досягати підвищення рівня законності та правопорядку в регіоні. Передусім, за рахунок ефективної координації діяльності органів правопорядку у протидії злочинності, і, насамперед, з її організованими формами та  пов’язаною з  корупцією, забезпеченням належного прокурорського нагляду за діяльність правоохоронних органів та вичерпним реагуванням на кожен факт порушення Закону”, – сказав Олександр Бутович.

Довідка. Олександр Іванович Бутович народився 23 березня 1973 року. В органах прокуратури працює з 1998 року. З серпня 2016 року обіймав посаду заступника прокурора Чернігівської області, де  відповідав за організацію роботи нагляду у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності, організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, що здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, що поширює свою діяльність на Чернігівську область.

До призначення в прокуратуру Вінницької області  займав посаду начальника Департаменту нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації Офісу Генерального прокурора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *