Уже сьома ОТГ Вінниччини має поліцейського офіцера громади

Новини Вінниці

У Махнівській ОТГ Козятинського району відкрили поліцейську станцію, що обслуговуватиме територію об’єднаної громади. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області.

За словами заступника начальника Управління превентивної діяльності Івана Зайця, це значно покращить можливість надання поліцейських послуг та допомоги громадянам. Дільничний офіцер поліції працюватиме у відремонтованому та належним чином обладнаному за кошти громади приміщення.

На сьогодні, за словами Івана Зайця, 33 об’єднані територіальні громади області із 46 виявили бажання впровадити проект «Поліцейський офіцер громади». Відкрито поліцейські станції, поки що, в семи ОТГ.

Поліцейський офіцер громади – це офіцер поліції, який орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади. Він доступний до населення, тому що постійно знаходиться поруч з людьми.

Днями заступником начальника УПД проведено зустріч з головою Дашівської ОТГ Сергієм Тітаренком щодо відкриття поліцейської станції в приміщенні селищної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *